Telefoon: 0316 - 581911 - Email: sales@businessbookers.nl

Bedrijfsopening.nl

Businessbookers is dé zakelijke UIT marketing en boekings organisatie in Nederland.

Businessbookers.nl netwerk is een toonaangevend en trendsettend netwerk. Het aanbod bedrijfsevenementen in ons netwerk is origineel, creatief en word u aangeboden door de betere bedrijven in Nederland. Echte service en een goede dienstverlening is wat je bij de partners van Businessbookers vind. De duizenden evenementen die jaarlijks binnen ons netwerk geboekt worden tonen vooral goede referenties van tevreden bedrijven.

Businessbookers verzorgt de marketing en boekingsactiviteiten voor bedrijven die zich richten op de MICE markt en bedrijven die zich met andere producten en/of diensten richten op doelgroepen die wij bewerken.

Het Businessbookers netwerk word ondersteund door honderden ondernemers. Steeds meer partijen sluiten aan waardoor ons netwerk voor ijzersterke posities van alle partners zorgt. Ook in een lastige zakelijke markt is het zo mogelijk goede omzetten te maken.

Businessbookers is ontstaan uit de zakelijke activiteiten van Recreatief.nl BV. Dit zusterbedrijf promoot sinds 1999 vrije tijd en recreatie in Nederland en is in zijn soort het enige krachtige vrije tijds netwerk van Nederland.

Voor partners van Businessbookers betekend een samenwerking kansen en aantoonbare resultaten in de zakelijke markt.

Toekomst ! De komende jaren versterken wij onze marketing positie door verder te bouwen met iets waar wij al jaren mee bezig zijn : ‘Relaties aangaan’

Met passie bouwen aan relaties, contact houden en respect verwerven en er samen iets geweldigs van maken. Dat is waarmee wij ons bezighouden. Boekers zoeken vertrouwen en creativiteit en menselijkheid. Het is van alle tijden dat oprechte mensen én oprechte merken die echt iets te bieden hebben alleen maar sterker worden.

De toekomst is conceptontwikkeling en investeren in nieuwe platforms om onze partners mogelijkheden te bieden die iets opleveren.

Kwaliteit betaald zich altijd uit , zeker in combinatie met een creatief en energiek team dat met visie en passie aan de toekomst bouwt van Businessbookers.